Djur tapeter

Barntapeter med djur motiv

Här har vi samlat ett par tapeter med olika djur.

Vill du se bilder i ett större format behöver du bara klick på bilderna dom för att besöka photowall.se

Barntapet Hästar

barntapet hästar

Många flickor önskar sig en barntapet med hästmotiv. Det finns många olika fototapeter med hästar, om du väljer en fondvägg är det klokt att låta övriga väggar harmonisera med tapeten.

Barntapet Hundar

barntapet hund motivMånga barn gillar hundar dom är både gulliga och charmiga djur. Det finns med tecknade motiv och  som fototapeter. Varför inte välja någon Disney klassiker som Pongo eller Lady och Lufsen. Har du en egen hund varför inte skapa en egen hundtapet med er livskamrat?

Vill du inte ge ditt barn en hund så kanske en snygg hundtapet vara en medelväg?

 

Barntapet med  Zebra motiv

tapet zebraVem skulle inte vilja vakna upp till en gullig zebra. Passar till barn i flera åldrar och kanske även till gästrummet? Här ser du hur dom övriga färgerna i rummet skapar en rogivande och lugn känsla. Tänk även på att ha rätt belysning i rummet. En enkel sak att inhandla är en liten nattlampa som gör barnrummet lite mysigare på natten.

 

 

Dessa tapeter finner du hos photowall.se.

Kort info om Photowall

Det är ett svenskt företag som kombinerar design och kvalitet. Deras fototapeter och canvastavlor är miljövänliga, brandskyddsklassade enligt svensk standard och bleks inte av solljus.

Välja en billig tapet

Köper du billiga tapeter  av sämre kvalité kan dessa ibland blekna ganska snabbt och då blir en billig dålig tapet en dyr lösning!
Ibland kan det vara klokt att betala för kvalitet.

 

åter till http://www.billig-tapet.se

Barntapeter bilar

Bil tapeter

Här ser du ett par snygga biltapeter. En tapet med bilar är många pojkars dröm. Det finns även flera snygga vintage motiv som kan passa den äldre tapet spekulanten

Varför inte ordna en egen fototapet på en läcker sportbil?

Här ser du  en läcker Superleggera

Bil tapet

Denna kanske passar bra till tonåringen?

 

 

 

Här ser du en annan klassiker från Disneys Cars Film

Det finns många olika motiv från denna disney serie.

cars-racetrack tapet

 

 

 

 

Till sist har vi en snygg Ferarri formel 1 bil som passar både unga och gamla biltokiga!

ferrari-formula-1

 

 

 

 

 

Alla dessa foto tapeter finner du hos photowall.se

Om inte dessa skulle falla er i smaken så går det att göra sin egen designade bil fototapet. Det är bara er fantasi som sätter gränserna. Vänta inte starta projektet  idag och gör dina barn lyckliga!

Åter till Snygga barntapeter

egen fototapet

Egen fototapet

Hur gör man för att fixa en egen unik fototapet.

Det är inte speciellt svårt.

För att skapa tapet av favoritbilden på familjen, semestern, husdjuret eller kanske ett eget skapat motiv. Har du inget eget motiv som du är nöjd  med så har rebelwalls många snygga och speciella bilder som passar dom flesta rum.

Använder du bilder från din digitalkamera  laddar upp bilden till leverantören som ska tillverka tapeten.

När  du har laddar upp den valda bilden förhandsgranskar du  tapeten  direkt på hemsidan och sedan lägger du en beställning.

Är det dyrt att göra en egen fototapet

Det kostar ca 300kr /m2 för att få en egen unik tapet , så det kostar ungefär lika mycket som en vanlig design tapet.

 

Om du beställer hos  så levereras dom färdiga tapeterna till ditt närmaste ombud eller direkt hem till dig om du väljer express leverans. Se bara till att ha alla nödvändiga verktyg så kan du komma igång direkt när du får hem din tapet!

Alla kommer att bli imponerade av din unika tapet.

Tillbaka till snygga barn tapeter

fototapet unik

Tapeter på nätet

 Billiga tapeter på nätet

Att  handla  tapeter på nätet  är enkelt bekvämt  och ofta väldigt prisvärt.
Det finns ett brett utbud och ofta ingår frakt och du har möjlighet till fria returer t det är riktig billigt och att det finns hur mycket som helst att välja på. Trots att tapeterna på nätet är billigare än i vanliga butiker har de samma höga kvalitet.

Så  är du på jakt efter billiga tapeter och vill ha ett brett  urval ska du beställa dina tapeter på nätet. När du beställer  på nätet kan du enkelt beräkna hur många  rullar  du behöver eftersom nätbutikerna har tydliga instruktioner på hur du beräknar tapetlängd. Tänk på att köpa en extra rulle så att du har lite marginaler vid tapetseringen.
Typ av tapet
Det finns som sagt mängder av tapeter på nätet att välja på. Det finns både tapeter som är självhäftande och tapeter som sätts upp med hjälp av tapetklister. Det finns även mängder av olika kategorier av tapeter.
Vanliga tapeter.
Om du vill köpa riktigt billiga men snygga tapeter ska du välja klassiska tapeter. Dessa tapeter finns i oändliga  färger och kan vara enfärgade, randiga, rutiga eller ha olika snygga mönster. Klassiska tapeter kan bestå av olika material, som till exempel väv, papper och vinyl.

foto tapet kramande björnarTapeter för barn.
Barntapeterna brukar ofta vara färgglada och ha roliga eller gulliga motiv, men det finns även mer neutrala barntapeter. Barntapeter kan också vara extra tåliga så att de är lätta att rengöra om barnen skulle kladda ner tapeterna eller rita på dem. Många kända seriefigurer brukar finnas på barntapeter.

 

Denna gulliga tapet kan du beställa här hos photowall.se

Wallstickers.

Det blir allt vanligare att fästa Wallstickers på väggarna. Det är mycket populärt att fästa Wallstickers med till exempel med Disney- och Starwars motiv i barnens rum, men det finns även vackra och stilrena Wallstickers som passar till kök, sovrum och vardagsrum. Det är bara din fantasi som sätter gränserna.

Fototapeter.

Det har även blivit mycket populärt att köpa fototapeter. En fototapet är en tapet som bär ett tryck av ett eller flera fotografier. Antingen köper du en fototapet med färdiga foton eller laddar upp dina egna foton som kan pryda tapeten.  Att gör sin egen fototapet är riktigt roligt och det roliga med denna typ av tapet är att den blir helt unik!
Här ser du en video från anza som visar hur enkelt det är att tapetsera.

Så här skriver wikipedia om tapeter

Här hittar du snart många prisvärda barn tapeter