snygg tapet med hundar

Djur tapeter

Barntapeter med djur motiv

Här har vi samlat ett par tapeter med olika djur.

Barntapet Hästar

Många flickor önskar sig en barntapet med hästmotiv. Det finns många olika fototapeter med hästar, om du väljer en fondvägg är det klokt att låta övriga väggar harmonisera med tapeten.

Barntapet Hundar

snygg tapet med hundar

Många barn gillar hundar dom är både gulliga och charmiga djur. Det finns med tecknade motiv och  som fototapeter. Varför inte välja någon Disney klassiker som Pongo eller Lady och Lufsen. Har du en egen hund varför inte skapa en egen hundtapet med er livskamrat?

Vill du inte ge ditt barn en hund så kanske en snygg hundtapet vara en medelväg?

Denna läckra tapet med olika hundraser kan du beställa hos www.bimago.com/se

Fototapeten ”Dog Integration” från Bimago har en underbar design, i ett material av yttersta kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi ger den bästa tänkbara kvaliteten på ”Dog Integration” och materialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det mycket lätt.att montera. Den finns som självhäftande tapet eller nonwowen.  Dom har även snygga tavlor och även rumsavdelare med hundmotiv.

Se hela deras utbud här....

Barntapet med  Zebra motiv

Vem skulle inte vilja vakna upp till en gullig zebra. Passar till barn i flera åldrar och kanske även till gästrummet? Här ser du hur dom övriga färgerna i rummet skapar en rogivande och lugn känsla. Tänk även på att ha rätt belysning i rummet. En enkel sak att inhandla är en liten nattlampa som gör barnrummet lite mysigare på natten.

Välja en billig tapet

Köper du billiga tapeter  av sämre kvalité kan dessa ibland blekna ganska snabbt och då blir en billig dålig tapet en dyr lösning!
Ibland kan det vara klokt att betala för kvalitet.

åter till http://www.billig-tapet.se