Fotbollstapeter

Dessa tapeter med fotbollsmotiv passar alla fotbolls fantaster, både barn och vuxna. Populära val till ungdomsrum och barnrum. Det finns massa tapeter med fotbollsmönster. Det finns även med 3d effekt.

Välj bland massor med häftiga sporttapeter motiv på fotboll, fotbollsspelare och fotbollsarenor och se exempel på hur snygga de bli uppsatta i rummet. Det finns både dem som passar som fondväggar och möjlighet att tapetsera hela rummet i fotbolls tema.
Här ser du prisvärda,läckra och snygga val från bimago.se

Fototapet fotboll Stadium

Fototapet ”Stadium”tapeten finns i olika storlekar – tack vare det kan du anpassa storleken på tapeten till det tillgängliga utrymmet på väggen. Kom ihåg att du inte behöver tapet på hela väggen för att det ska bli effektfullt. Med läcker arena tapet och ett storbilds TV kommer det nästan kännas som om man är på plats på fotbolls arenan.

Läs mer och beställ stadium fototapet här ….

Fototapet Victory!

Fototapet ”Victory!”
Den tillverkas i hög upplösning (upp till 600 dpi), vilket garanterar en utmärkt perfekt kvalitet. Trycket på tapeten är ekologiskt och utan parfym och tonern som dom använder uppfyller kraven för att vara lämpliga för kontakt med livsmedel. Därför kan du tryggt ha den i ett rum där de små tillbringar mycket tid. Den finns också i olika storlekar för att enkelt passa just ditt rum!

Läs mer och beställ victory tapeten här…

Fototapet Brazilian football

Släpp loss din kreativitet och dekorera fritt med denna väggtapet i ditt sovrum, vardagsrum eller in entrén . Du kan välja mellan non wowen eller självhäftande tapet. Passar perfekt om du har ett lite mörkare rum som du vill ge ett ljust fotbolls inslag.

Läs mer och beställ tapeten här

Fototapet Decisive Tackle

Det är en lämplig väggdekor för dom flesta fotbolls älskare! Den är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen. Finns precis som dom övriga tapeterna i olika storlekar och du hittar bra monteringsanvisningar på hemsidan.

Läs mer och beställ här >>

Detta vara bara ett litet urval av alla tapeter med fotbolls tema som du hittar hos denna online butik. Du finner inte bara snygga tapeter där utan dom har också smarta rumsavdelare med mängder av snygga sport motiv.

Här ser du en snygg rumsavdelare med fotbollstryck.

Se alla rumsavdelare här...

Hos dom hittar du också bra tips och råd som gör det enklare att välja rätt tapet som passar just dina önskemål och krav. Vänta inte börja göra om rummet idag! Det behöver inte vara dyrt att skapa ett unikt och fotbolls anpassat rum som alla kan tycka om!