Prisvärda tapeter

 

Här  ser du ett par snygga tapeter från rebel walls tapet kollektion  som du  enkelt kan beställa online. Denna butik har ett brett utbud av tapeter som passar i dom flesta miljöer.

yelllow leafy trees tapet

yelllow leafy trees  tapet Till hösten kan det kanske passa med en varm mysig tapet med gulnande höstlöv. Klicka på besök butik för att läsa mer och beställa tapeten.

BESÖK REBELWALLS:SE

Happy cloud tapet

Happy cloud tapet Havet, himlen och allt där emellan lockar med sina färger.Naturens fototapet har inte blått som i en deppig blues och inte avskalat vitt, utan harmoni och lugn. Klicka på besök butik för att beställa.

BESÖK REBELWALLS:SE

FOREST PATH

FOREST PATH Ta ett naturligt steg med denna tapet från rebelwalls. Med en vacker skogstigstapet som ger rummet en helt ny känsla och atmosfär. Grönt är avkopplande och ger en avkopplande känsla.

BESÖK REBELWALLS:SE

NOMAD DINER vintage tapet

NOMAD DINER  vintage tapet Denna tapet kanske kan passa både dig och ditt barn som gillar bilar. En snygg vintage barntapet som passar både i barnrummet och i hallen. En snygg barntapet behöver inte vara barnslig. Om du hittar en tapet som alla gillar behöver du inte tapetsera om så ofta.

BESÖK REBELWALLS:SE

Finner du ingen tapet som passar dina önskemål så kan du enkelt ladda upp din egen semester bild och skapa en helt unik design tapet!

Åter till snygga barntapeter