Djur tapeter

Barntapeter med djur motiv

Här har vi samlat ett par tapeter med olika djur.

Vill du se bilder i ett större format behöver du bara klick på bilderna dom för att besöka photowall.se

Barntapet Hästar

barntapet hästar

Många flickor önskar sig en barntapet med hästmotiv. Det finns många olika fototapeter med hästar, om du väljer en fondvägg är det klokt att låta övriga väggar harmonisera med tapeten.

Barntapet Hundar

barntapet hund motivMånga barn gillar hundar dom är både gulliga och charmiga djur. Det finns med tecknade motiv och  som fototapeter. Varför inte välja någon Disney klassiker som Pongo eller Lady och Lufsen. Har du en egen hund varför inte skapa en egen hundtapet med er livskamrat?

Vill du inte ge ditt barn en hund så kanske en snygg hundtapet vara en medelväg?

 

Barntapet med  Zebra motiv

tapet zebraVem skulle inte vilja vakna upp till en gullig zebra. Passar till barn i flera åldrar och kanske även till gästrummet? Här ser du hur dom övriga färgerna i rummet skapar en rogivande och lugn känsla. Tänk även på att ha rätt belysning i rummet. En enkel sak att inhandla är en liten nattlampa som gör barnrummet lite mysigare på natten.

 

 

Dessa tapeter finner du hos photowall.se.

Kort info om Photowall

Det är ett svenskt företag som kombinerar design och kvalitet. Deras fototapeter och canvastavlor är miljövänliga, brandskyddsklassade enligt svensk standard och bleks inte av solljus.

Välja en billig tapet

Köper du billiga tapeter  av sämre kvalité kan dessa ibland blekna ganska snabbt och då blir en billig dålig tapet en dyr lösning!
Ibland kan det vara klokt att betala för kvalitet.

 

åter till http://www.billig-tapet.se